Kandidaten 2022

Onze kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.

1
Frans van Aarle (28-12-1957)
Fractievoorzitter, fotograaf en zelfstandig ondernemer.

1. Frans van Aarle

Theresialyceum en Fotovakschool. Ruime ervaring in de gemeenteraad van Tilburg. Raadslid sinds 2014. Inmiddels ruim 40 jaar actief als bestuurder, was voorzitter Korvel Vooruit, voorzitter Ondernemers Federatie Tilburg. Secretaris Stichting Nederlandse Fotovakhandel, vennoot Foto Frans van Aarle. Fervent Willem II supporter.

2
Eric Roels (06-03-1954)
Econoom.

Bij gemeenten werkzaam geweest als concerncontroller, leidinggevende en gemeentesecretaris. Grote projecten waren openbare ruimte, integratie sociale werkvoorziening met sociale zaken, organisatie en uitvoering van Wmo en Jeugdzorg voor 5 gemeenten en inwonersparticipatie. Vanaf eind 2018 burgerraadslid
met de portefeuilles sociaal domein van kinderen, volwassen tot en met ouderen, bestuur en regionale samenwerking, financiën en speciaal aandachtsgebied
inwonersparticipatie.

3
Peter van Elsäcker (14-02-1962)
Zelfstandig ondernemer, interim sales- en business development manager in de internationale hightech industrie.

Burgerraadslid namens Lokaal Tilburg met portefeuilles Sport, Wijken en Stappegoor. Bestuurslid wijkvereniging Zorgvlied en fotograaf wijkkrant Thuis in Zorgvlied. Medeoprichter, gastouder en oud-bestuurslid Willem II Voetbalacademie (2002-2019) en oud-bestuurslid gemeentelijke Kinder Vakantie Werk Tilburg.

4
Toine Zegers (27-02-1956)
Advocaat rechtsgebieden: algemeen civiel recht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht.

4. Toine Zegers

Was rechtshulpverlener bij de Tilburgse Rechtswinkel (Juridische EHBO). Mede-oprichter Advokatenkollektief NS-Plein, Vennoot van KZO|013 advocaten. Voorzitter Klachtencommissie medewerkers Ziekenhuis ETZ. Voorzitter Klachtencommissie 6 regionale zorginstellingen Advocaat-lid van het Hof van Discipline. Was lid van de Commissie van Beroep in het Islamitisch basisonderwijs.

5
Christel Rutte (15-04-1957)

5. Christel Rutte

Emeritus hoogleraar organisatiepsychologie van de Universiteit van Tilburg.

In het verleden lid van de raad van toezicht van Theaters Tilburg en van Revalidatiecentrum Revant. Momenteel lid van het wetenschappelijk onderzoeksteam van jeugd- en gezinshulpverleningsorganisatie Sterk Huis en algemeen bestuurslid van Vrouwennetwerk Goirle.

6
Wesley Raghoebar (01-10-1978)
Senior Accountmanager Media.

Afgestudeerd Marketing Management bij Fontys in Eindhoven. Momenteel werkzaam voor Clingendael Media in Den Haag. Werkgebieden in Nederland en België. Actief betrokken bij Sranang Tilburg, een familiebedrijf met authentieke Surinaamse gerechten. Als bestuurder al 6 jaar actief bij de winkeliersvereniging Korvel Vooruit. Twee jaar verantwoordelijk geweest voor de Communicatie van Winkellint de Besterd en Korvel. Verantwoordelijk voor de sponsoring geweest bij voetbalvereniging OVC’26. Wonend in Groenenwoud en daar vaak te vinden op het voetbalveld samen met zijn zonen.

7
Jan Heijman (30-08-1963)
Senior adviseur.

Brede politieke en bestuurlijke ervaring in zowel in de Tilburgse gemeenteraad als de Brabantse Provinciale Staten.  Voormalig wethouder in respectievelijk Bladel en Oirschot.

Passie ligt vooral op het gebied van de verkeersveiligheid, onderwijs en jeugdzorg.

8
Nick Robben (27-07-1990)
Retailmedewerker

Veelzijdig bezig op het gebied van modellenwerk en acteerwerk. Veelgevraagde figurant samen met zijn eeneiige tweelingbroer Niels. Vanaf het eerste uur betrokken bij Lokaal Tilburg. Reeshofbewoner, de wijk met meer dan 20% onze inwoners wonen. Gaat voor betere veiligheid en voorzieningen voor de Jeugd en uitbreiding van de Reeshof kermis.”

9
Corin Sweegers (8-5-1959)
Bouwkundig ingenieur. Voormalig eigenaar van het gerenommeerde bedrijf Sweegers Beton Tilburg BV.

Al 15 jaar bestuurslid en wedstrijdsecretaris bij RKSV Were-Di. Als bewoner van Moerenburg 20 jaar actief geweest in de Kerngroep Moerenburg. 15 jaar penningmeester van de Historische Opelclub Nederland. Penningmeester Regiobestuur Gemeente Tilburg van de Zonnebloem. Penningmeester en wedstrijdsecretaris bij Menvereniging de Postkoets waar we in 2022 het NK in Tilburg organiseren. Ruim 25 jaar betrokken bij de buurtkrant Armhoefse Akkers. Vrijwilliger bij Het Vierde Geschenk en de Speelgoedbank van Tilburg. Kortom, fulltime Vrijwilliger.

10
Mieke Mutsaers (28-10-1948)
Horeca onderneemster

Begonnen in een bakkerswinkel en daarna in de zorg opleidingen genoten als verpleegkundige in het Sanatorium en bij het Zonnehof. Al meer dan 50 jaar horeca ondernemer, begonnen met Barradje maar beter bekend van de Druiventros, een echt familiebedrijf. Bestuurslid van Holland Hotelsgroep geweest. In het verleden ook actief met het Jeugdwerk op Korvel. Inwoner van Berkel-Enschot.

11

11. Hans van de Ven

Hans van de Ven
12 Jos Nootenboom
13 André van Poppel
14 Freek van Klaarwater
15 Diana Geboers
16 Geke Koppenol
17 Louis Meijs
18 Marcel Strik
19 Paul de Kousemaeker
20 Harry van Poppel
21 Joep Gimbrère
22 Frans van Dommelen
23 Marie Thérèse Blomme
24 Marco Geboers

Dank u voor het delen!