Frans van Aarle

Frans van Aarle Fransvanaarle@raadtilburg.nl

Ik ben Frans van Aarle en een geboren Tilburger en de zoon van fotograaf Van Aarle en bakkersdochter Conny Maas (Heuvelstraat). Ik ben getrouwd met José en ik heb een zoon (Stefan) en een schoondochter (Marjolein) en een hond.

Voorheen ben ik jarenlang (sinds 1980) bestuurslid geweest bij Winkeliersvereniging ‘Korvel Vooruit’ en daarna ben ik voorzitter geweest van de Ondernemers Federatie Tilburg. Daaruit volgde de volgende stap, om ook actief te worden in de Tilburgse politiek als belangenbehartiger van het MKB.

Ik vind het vooral een eer om fractievoorzitter van Lokaal Tilburg te mogen zijn. Lokaal Tilburg is een echte vereniging waar de leden de lijsttrekker kiezen. En tijdens de druk bezochte Algemene Ledenvergadering werd ik unaniem door de leden gekozen.

Tijd voor hobby’s heb ik niet veel, naast mijn dagelijkse werk in de winkels en de politiek. We trekken er graag op uit met de hond en ik mis geen enkele thuiswedstrijd van Willem II. Het vele groen, de Spoorzone, de binnenstad, de Piushaven en de Korvelseweg hebben een speciaal plekje in mijn hart en voor alles zal ik hiervoor blijven knokken.

Dank u voor het delen!