Eric Roels

Eric Roels
Drs. Eric Roels

Ik ben Eric en ik woon nu ruim 27 jaar in Tilburg. Ik ben getrouwd en ik heb 2 kinderen en 2 kleinkinderen.

Ik heb in Tilburg economie gestudeerd en heb altijd gewerkt bij gemeenten. Begonnen in de gemeente Eindhoven en vanuit financiën opgegroeid tot controller. Daarna heb ik 10 jaar in de gemeente Tilburg gewerkt binnen de Milieudienst als controller/adjunct-directeur en ook nog een aantal jaren na de herindeling met Berkel-Enschot en Udenhout als manager de dienstverlening mogen opzetten en verder ontwikkelen.

Vervolgens een tiental jaren gewerkt als gemeentesecretaris in Best en Halderberge om daarna in Zuid-Holland aan de slag te gaan binnen het sociaal domein.
Nu ben ik nog als concerncontroller/lid directieraad en dagelijks bestuur werkzaam bij een gemeenschappelijke regeling van 3 gemeenten (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk) en ga gezien mijn leeftijd – 66 jaar – dit jaar afbouwen.

Ik vind het leuk om in de stad waarin ik iets heb mogen doen voor de inwoners vanuit de gemeente nu vanuit de politiek iets te mogen betekenen. Ben aangesloten bij de partij, die de inwoners echt serieus neemt en vindt dat ze ook echt in Tilburg mee moeten doen. Of het nu gaat om grote projecten of kleine dingen in de eigen wijk dat maakt niet uit. Dat spreekt mij enorm aan en heb het genoegen als woordvoerder sociaal domein te proberen zo dicht mogelijk bij onze inwoners te staan.

Ook mijn streven is iedereen gezond en gelukkig te maken. Tilburg is een stad van ons allemaal.

Dank u voor het delen!