Enquête over de Cityring

Lokaal Tilburg stelt inwoners centraal. Daarom organiseren wij als lokale politieke partij regelmatig een enquête. Met deze enquête willen we graag leren hoe de inwoners van Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Biezenmortel over actuele zaken denken.

Cityring

Foto: Harry van Poppel

Deze enquête gaat over de Cityring. Hiermee bedoelen we de volgende wegen: Heuvelring, Piusplein, Paleisring, Schouwburgring, Noordhoekring en Spoorlaan. En alle straten die daar binnen liggen, kort gezegd: het centrum.
Met aanloopstraten bedoelen we: alle straten die op de Cityring aansluiten, onder andere: Besterdring, Hart van Brabantlaan, Burgemeester Brokxlaan, Piusstraat, Bisschop Zwijssenstraat, Zomerstraat / Korvelseweg etc.

Sinds de aanleg en de ‘feestelijke opening’ in 2011 is deze verkeersader in de binnenstad een terugkerend onderwerp van discussie en ook menige enquête. Toch voegen we hier nog graag een vragenlijst aan toe, omdat de gemeente Tilburg nu écht van plan is om ingrijpende veranderingen door te voeren. Om de mening van zoveel mogelijk inwoners mee te nemen in het debat, willen we u vragen om onze vragen te beantwoorden. Deelname aan deze vragenlijst helpt ons de mening van onze inwoners te laten horen in de raadszaal.

De gemeenteraad zal reeds op 8 april 2021 besluiten nemen over de toekomst van de Cityring en aanliggende wegen, dus uw mening is voor Lokaal Tilburg erg belangrijk. De enquête bevat 10 vragen en dat kost u maximaal 5 minuten.

draai telefoonAls u op smartphone deze enquête invult, gaat dat makkelijker als u uw telefoon draait naar liggend of ‘landscape’.

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers


Wilt u op de hoogte gehouden worden over de resultaten van deze enquête?

Meldt u zich nu aan om wekelijks het overzicht te ontvangen van onze meest recente publicaties op de website én om als eerste informatie te krijgen over onze enquêtes.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Dank u voor het delen!