Foto: Jan Heijman

Het zijn soms de kleine ergernissen die de grootste voldoening geven wanneer ze zijn verholpen.

In juni dit jaar gingen we met de hele fractie en tal van vrijwilligers ff buurten bij het Wagnerplein. Aldaar op de parkeerplaats, waar ook de ondergrondse afvalcontainers staan, wees een buurtbewoner ons op een bord ‘verboden afval bijplaatsen’.

Het stond verkeerd om, met de tekst naar de muur.

Volgens de gemeente stond het wel goed, want gericht op passerende voetgangers. Maar in de praktijk komen de meeste mensen met de auto hun afval wegbrengen en vanaf de parkeerplaats was alleen de achterkant zichtbaar.

Er ging een zomervakantie overheen, maar inmiddels is er naar de opmerking van de buurtbewoner geluisterd en is het bord tóch omgedraaid! Weer een ergernis verholpen!


Wat de Tilburger ervan vindt… Dat willen we weten als Lokaal Tilburg. En daarom gaan we ff buurten, met koffie, thee, limonade en een blik koekjes trekken we de wijken en dorpen in en halen de meningen op van onze inwoners. Wilt u dat we snel eens bij u in de buurt komen buurten? Laat het ons weten via fractie@lokaaltilburg.nl, dan nemen wij de koffie mee!
Want: inwoners staan altijd centraal!

Dank u voor het delen!