Covid-19 heeft flinke littekens achtergelaten op de economie in Tilburg, met name bij bedrijven in de detailhandel, horeca en de evenementenbranche.

Met onze collega’s in de gemeenteraad hebben we er daarom voor gezorgd dat de gemeente Tilburg extra hulp biedt aan ondernemers uit de zwaarst getroffen sectoren. En niet alleen om te herstellen, maar ook om weer wat vlees op de botten te krijgen.

Het herstelprogramma van de gemeente Tilburg richt zich op de zwaarst getroffen sectoren in het midden en kleinbedrijf. De behoefte van ondernemers staat daarbij centraal. Het gaat daarbij over ongeveer 700 winkels in de non-food sector, ruim 500 horecabedrijven en bijna 200 bedrijven in de evenementensector. Het is belangrijk dat we de levensvatbare bedrijven in deze sectoren ondersteunen in hun herstel en weerbaar maken voor de toekomst.

Ondernemers die hier meer van willen weten, kunnen voor meer informatie terecht op de website van de Gemeente.

Dank u voor het delen!