Na een grondige renovatie is in februari 2021 het vernieuwde Stadhuis – voorheen Stadskantoor 1 – in gebruik genomen. Op de verjaardag van Tilburg op 18 april 2021 is de heropening op digitale wijze feestelijk gevierd. Nu de coronaregels zijn versoepeld mogen er weer bezoekers naar binnen. Het gemeentebestuur nodigt iedereen in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Biezenmortel van harte uit om op zaterdag 6 november het vernieuwde Stadhuis van binnen te bekijken tussen 10 en 16 uur.

Rondleidingen
Inwoners zijn op zaterdag 6 november 2021 van harte welkom op het Open Stadhuis. Bekijk de nieuw raadzaal, bezoek het paleis-raadhuis en de bestuursvleugel of kom genieten van het uitzicht over de stad. Ons stadsbestuur heet u persoonlijk van harte welkom. Er worden op zaterdag 6 november ook rondleidingen gegeven door het gebouw. Wilt u zeker zijn van een plekje, dan kunt u op de website van de gemeente een tijdstip reserveren.

Dank u voor het delen!