Foto: Harry van Poppel

Lokaal Tilburg stelt inwoners centraal. Daarom organiseren wij als lokale politieke partij regelmatig een enquête. Met deze enquête willen we graag leren hoe de inwoners van Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Biezenmortel over actuele zaken denken.

Cityring

Deze enquête gaat over de Cityring. Hiermee bedoelen we de volgende wegen: Heuvelring, Piusplein, Paleisring, Schouwburgring, Noordhoekring en Spoorlaan. En alle straten die daar binnen liggen, kort gezegd: het centrum.
Met aanloopstraten bedoelen we: alle straten die op de Cityring aansluiten, onder andere: Besterdring, Hart van Brabantlaan, Burgemeester Brokxlaan, Piusstraat, Bisschop Zwijssenstraat, Zomerstraat / Korvelseweg etc.

Sinds de aanleg en de ‘feestelijke opening’ in 2011 is deze verkeersader in de binnenstad een terugkerend onderwerp van discussie en ook menige enquête. Toch voegen we hier nog graag een vragenlijst aan toe, omdat de gemeente Tilburg nu écht van plan is om ingrijpende veranderingen door te voeren. Om de mening van zoveel mogelijk inwoners mee te nemen in het debat, willen we u vragen om onze vragen te beantwoorden.

De gemeenteraad zal reeds op 8 april 2021 besluiten nemen over de toekomst van de Cityring en aanliggende wegen, dus uw mening is voor Lokaal Tilburg erg belangrijk.

Het invullen duurt ongeveer 5 minuten.

⇒Ik doe mee!

Dank u voor het delen!