In oktober van 2020 hebben we aan het College gevraagd om een de winkeliersvereniging aan het Paletplein te ondersteunen met een eenmalige bijdrage.

Lees ook: Winkelcentrum Paletplein en de naweeën faillissement aannemer renovatie en behoefte aan centrummanager.

Sinds 2017 heeft de gemeente Tilburg een belangrijke rol gespeeld in de voorbereidingen en realisatie van de renovatie winkelcentrum Paletplein en omgeving. Maar het werk was nog altijd niet helemaal af.  De winkeliersvereniging zat nog steeds met een onafgewerkt centrum. Zonder luifels, elektra en stopcontacten en ook het schilderwerk was niet af. Met name het ontbreken van voldoende verlichting onder de luifels gaf in de wintermaanden een unheimisch gevoel bij de bezoekers. Ook was er nog steeds geen centrummanager en geen oplossing voor de problemen.

Naar aanleiding van onze vragen is het College in actie gekomen en heeft een bijdrage geleverd van €20.000,- om de renovatie af te maken.

Dit goede nieuws werd ons bevestigd door de voorzitter ondernemersvereniging: Ton v.d. Klundert van de fietsenspeciaalzaak.

Dank u voor het delen!