Marie-Thérèse Blomme
Marie-Thérèse Blomme

Voorzitter

Netflix, wandelen, puzzelen, tuinieren, vogels spotten, Studio Sport, een taart bakken of naar je favoriete muziek luisteren? Waar wordt u gelukkig van dit jaar binnen alle beperkingen die ons ten deel zijn gevallen?

Beperkingen die iedereen raken; waar ouders gedwongen thuiswerken en lesgeven aan hun kinderen. Ieder zijn eigen plaats of toch niet? Wie mag vandaag werken in de keuken of de slaapkamer? Wie geeft vandaag de kinderen les? Wie heeft vandaag een dag voor zichzelf? Spanningen lopen soms hoog op en een uitvlucht naar kantoor is er niet.

Kinderen hebben de toekomst, maar in deze tijd met een zoektocht naar hoe de wereldbevolking gezond te houden is niets zeker. Nog geen jaar geleden werd door wetenschappers gewaarschuwd voor het te lang zitten achter de computer of TV. Nu omarmen wij massaal deze apparaten om de economie draaiende te houden, te ontspannen en introduceren we digitale -Bewegend leren- activiteiten om de kinderen actief te houden.

Ondertussen zijn de wetenschappers op ontdekkingsreis naar China om de oorsprong van het virus te achterhalen, zodat wij onze gezondheid weer zeker kunnen stellen.

En de politiek? Die werkt keihard aan de te nemen maatregelen om het virus in te dammen. Ja het is moeilijk en toch… Ontdek binnen alle beperkingen waar u gelukkig van wordt. Zo blijft u gezond en komen we samen sneller naar de eindstreep. Houd vol, het gaat ons lukken!

Met warme groet,

Marie-Thérèse Blomme,
voorzitter Lokaal Tilburg

Dank u voor het delen!