Bij de aanvang van het nieuwe jaar – 2021 – komt u met uw prachtige dorp met monumentale boerderijen en natuurgebieden onder de vlag van Tilburg. Verheugd zijn wij dat u bij de herindeling in 2020 voor de stad gekozen heeft zoals in 1997 Berkel-Enschot en Udenhout. Gezamenlijk kunnen wij nu nog krachtiger gaan werken aan de wensen van de inwoners in onze dorpen en stad.

Heel graag hadden wij kennis met u willen maken, u de hand willen schudden en u hartelijk welkom geheten. Al is dit niet mogelijk, toch laten wij dit heugelijke feit niet in stilte voorbij gaan.

Hierbij ontvangt u een brillendoekje dat symbool staat voor een heldere kijk op de lokale politiek met daarop het nieuwe logo van Lokaal Tilburg. Hierin zijn 3 pijlers verwerkt die verwijzen naar het Kasteel in Tilburg en tevens naar de drie dorpen. Ons motto – Stelt inwoners centraal – staat voor de inbreng en betrokkenheid van onze inwoners welke wij centraal stellen in de politieke besluitvorming. In de opmaat naar de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 gebruiken wij dit logo met motto in al onze uitingen.

Laat u ons ook weten wat er speelt? Zo houden wij een heldere kijk op de lokale politiek, kunnen wij opkomen voor de belangen van alle inwoners en gezamenlijk werken aan een duurzame omgeving waarin iedereen telt en meedoet. Alleen samen maken wij het verschil!

Wij wensen u en allen die u dierbaar zijn – een gelukkig en gezond 2021 – en zien uit naar een ontmoeting in het nieuwe jaar om de handen ineen te slaan voor een mooie toekomst!

Met hartelijke groet,

Marie-Thérèse Blomme, voorzitter Lokaal Tilburg

Frans van Aarle, fractievoorzitter Lokaal Tilburg

Dank u voor het delen!