Afgelopen week zijn wij door bewoners van de Piushaven benaderd over de armetierige uitstraling van de “hanging baskets” aan de lantaarnpalen langs de havenkom (zie foto). De kokosmandjes zijn versleten en de planten/bloemen hangen er verlept bij. De aanblik is zeker geen visitekaartje voor de stad en de Piushaven in bijzonder.

Reden voor Lokaal Tilburg de volgende vragen te stellen.

  • Deelt u onze mening dat deze armetierige uitstraling geen visitekaartje is voor onze stad?
  • Wie is verantwoordelijk voor onderhoud/vervanging van deze plantenbakken?
  • Bent u bereid voor aanvang van de festiviteiten in de Piushaven en de start van het seizoen, een kleurrijke oplossing te faciliteren?

Als Lokaal Tilburg hebben we de mogelijkheid om vragen te stellen aan het College: de burgemeester en wethouders van Tilburg. Vragen die eenvoudig te beantwoorden zijn stellen we tijden het Vragenhalfuurtje. Vragen die ingewikkelder zijn, of meer uitzoekwerk vergen, stellen we als Artikel 40 (voorheen Artikel 47) vragen.Heeft u ook een vraag die we aan het College zouden moeten stellen, dan kunt u dat aangeven via: tilburgmaawt.nl.

Dank u voor het delen!